Ofte stillede spørgsmål

Hvorfor skal jeg bruge BetterLabs?

De fleste praktiserende læger betragter dig enten som rask eller syg. Virkeligheden er langt mere nuanceret, og vores læger ønsker at hjælpe dig med at optimere din livskvalitet. Vi giver dig derfor adgang til prøver som din egen læge ikke nødvendigvis mener at du har brug for, og giver dig en mere nuanceret tolkning der sammen med dit symptombillede giver et mere præcist indblik i om du kunne have brug for medicin eller livsstilsændringer.

Hvordan bestiller jeg min blodprøve?

Du bestiller din blodprøve ved at vælge de blodprøver du ønsker, hvorefter du kan betale for dem med dit kreditkort. Herefter vil vores danske autoriserede læger rekvirere din blodprøve. Derefter kan du bestille tid til selve prøvetagningen i den region hvori du bor, og tage til nærmeste hospital eller ambulatorie. Du vil efter bestilling modtage et link til tidsbestilling.

Hvordan får jeg taget min blodprøve?

Din blodprøve bliver taget på et hopspital eller ambulatorie i den region du bor i. Når vores læger har rekvireret din prøve kan du selv bestille tid til prøvetagningen. Du vil efter dit køb modtage et link hvor du har mulighed for at bestille tid. Når du møder op til prøvetagningen scanner du blot dit sygesikringskort, hvorefter du modtager et kønummer. Når det er din tur vil du blive bedt om dit fulde navn og CPR-nummer, hvorefter sygeplejersken vil tage din blodprøve i armen. Prøvetagningen tager omkring 1 minut, og du mærker kun et lille prik.

Hvor hurtigt får jeg svar på min prøve?

Svartiden afhænger af hvilke prøver du har bestilt. Nogle prøver er der svar på allerede få timer efter prøvetagningen. De fleste prøver er der svar på i løbet af 1-2 dage. Ganske få prøver har en svartid på op til 2 uger efter prøvetagningen.

Hvilke blodprøver bør jeg vælge?

Hvilke blodprøver du bør vælge afhænger af hvilke symptomer du har, eller hvad du ønsker at undersøge. Hvis du vil have en generel indsigt i din sundhedstilstand, kan du vælge vores sundhedstjek. Du er altid velkommen til at kontakte os såfremt du har brug for personlig rådgivning.

Hvem analyserer prøverne?

Vi arbejder sammen med de samme danske DANAK-akkrediterede laboratorier som benyttes på alle danske hospitaler. Det er din sikkerhed for et hurtigt og troværdigt prøvesvar.

Hvor kan jeg se mine prøvesvar?

Så snart at resultatet af din blodprøve foreligger vil du kunne se resultatet på Sundhed.dk. En af vores læger vil efterfølgende sende dig en rapport med yderligere information til tolkning af dit resultat.

Hvorfor skal I bruge mit CPR-nummer?

Det skal vi for at du hurtigst muligt kan tilgå prøvesvaret på Sundhed.dk. Dit CPR-nummer opbesvares krypteret, og bliver kun brugt af vores autoriserede læger i forbindelse med rekvirering af dine prøver.

Tilbyder I fingerprik-hjemmetest?

Vi tilbyder ikke fingerprik- hjemmetest. Det lyder nemt og smart på papiret - i virkeligheden er det utrolig svært at få nok blod ud af dine fingre til at fylde et blodprøveglas. Mange ender med at trykke på deres fingre og ramme ved siden af i en sådan grad at prøvens resultat kompromiteres. Studier viser at det mest nøjagtige resultat gennemsnitligt opnåes via sædvanlig perifer venepunktur. Det er derfor det vi tilbyder.

Hvad gør jeg hvis jeg ønsker en blodprøve I ikke har på jeres hjemmeside?